Debataften

I april, maj og juni sætter Sydhavn Sogn fokus på ensomhed & fællesskab gennem en række debataftener, hvor alle er velkomne.

             


26. april kl. 20-22: UNGE & ENSOMHED (på Riccos, Sluseholmen)
Præst Per Ramsdal lægger ud på Café Riccos på Sluseholmen og har inviteret et par spændende oplægsholdere, der tager udgangspunkt i, hvad vi selv kan gøre, når vi føler os ensomme eller vil hjælpe folk, der oplever ensomhed:

Patrick Cakirli, som er blevet kendt for det landsdækkende initiativ "SMILET - Fællesskab mod Ensomhed", vil fortælle om sine personlige erfaringer med ensomhed og tankerne bag initiativet, der nu har flere tusind medlemmer på facebook.

2 oplægsholdere fra den sociale ungdomsorganisation Ventilen vil fortælle om omfanget af ensomhed blandt unge (og voksne), konsekvenser og årsager til ensomhed, og lidt om Ventilens tilbud til unge. 

Efter oplæggene er der mulighed for at debattere og stille spørgsmål til oplægsholderne.
Der er fri entré og billig kaffe.


31. maj kl. 20-22: UNG I ET PRÆSTATIONSSAMFUND
Man kan føle sig presset. Af samfundets krav. Af egne forventninger. Hvad gør jagten på det perfekte liv, de gode karakterer og det perfekte ydre ved os? Kom og hør studenterpræst Stefan Lamhauge Hansens betragtninger. Aftenen munder ud i samtale og refleksion. 
Der er fri entré.


21. juni kl. 20-22: BERØRINGSANGT & FÆLLESSKAB
Hvad gør det ved os, når vi isolerer os fx bag vores skærm og ikke er i fysisk kontakt med andre mennesker? Aftenen byder på oplæg om ensomhed, tabu og berøringsangst og bagefter er der mulighed for at klatre sammen på kirkens klatrevæg. Der er fri entré.