Foto: Thomas Heie Nielsen

BABYSALMESANG

Hver onsdag kl. 11 er der babysalmesang for de 0-1-årige i Frederiksholm Kirke.

Babysalmesang er sang, musik og rytmik helt på børnenes præmisser. Vi hygger, synger et par salmer og leger forskellige sanglege. De små nyder samværet og musikken og plejer at sove dejligt bagefter, når det er tid til kaffe og hyggesnak. Babysalmesang er et rigtig godt sted at lære andre nybagte mødre og fædre at kende.

Der er ingen tilmelding, du møder bare op, og det er gratis.

Regitze Tetzlaff
Fra 2016 er det Regitze Tetzlaff der har babysalmesang. Hun er uddannet cand.mag. i musik og har mange års erfaring med musikpædagogisk arbejde - særligt babysalmesang - som hun har undervist i siden 2010. Gennem årene har hun opbygget en stærk profil inden for faget og underviser nu i flere kirker i København. Herudover arbejder hun med børne- og ungdomskorledelse samt som sanger og foredragsholder.

BABYSALMESANG

Hver onsdag kl. 11.00.