Foto: Thomas Heie Nielsen

OBS! Babysalmesang er fremover rykket til mandage!

BABYSALMESANG

Efter sommerferien starter babysalmesang op med to hold hver mandag kl. 10 & kl. 11 for de 0-1-årige i Frederiksholm Kirke.

Babysalmesang er en musikalsk oplevelse i kirken for nybagte familier, hvor alle kan være med. Med salmesang og enkle rekvisitter skaber vi sammen en musikalsk stund, hvor sanserne bringes i spil. Kirkens smukke rum danner ramme om en tryg og rolig oplevelse, hvor glæden og nærværet er i centrum.
De små nyder samværet og musikken og plejer at sove dejligt bagefter, når det er tid til kaffe og hyggesnak. Babysalmesang er et rigtig godt sted at lære andre nybagte mødre og fædre at kende.

Der er ingen tilmelding, du møder bare op, og det er gratis.

Sandra Skov Fallesen
Fra efteråret 2017 er det dygtige Sandra Skov Fallesen, der har babysalmesang. Sandra er uddannet musikpædagog fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium og har flere års erfaring med det musikpædagogiske arbejde.

BABYSALMESANG

Hver mandag kl. 10.00 & kl. 11.00.
(1. gang efter sommerferien: mandag d. 14. august)