Bibeldetektiverne

Frederiksholm Kirke åbner dørene for spændende bibelskattejagt og børnevenlig mad for både børn og forældre.

Kom med på skattejagt, når alle børn inviteres til at lege bibeldetektiver i Frederiksholm Kirke. Luppen skal pudses, og øjnene spærres op, så vi sammen kan snuse os frem til den gode bibelhistorie. Når brikkerne er faldet på plads, skal vi høre hele den gode historie i børnehøjde, så alle kan være med. Bagefter servereres børnevenlig hjemmelavet aftensmad til både børnene og deres forældre.

Kirke i børnehøjde
”Biblen er jo et skattekammer af gode fortællinger, der rammer noget i os alle – børn som voksne,” forklarer Helene Ferslev om initiativet. ”Med Bibeldetektiverne møder børnene kirken i øjenhøjde på en ny og legende måde. Det er et pusterum til hele familien, hvor børnene kan lege og hygge, og hvor forældrene kan læne sig lidt tilbage og for en gangs skyld glemme alt om indkøb og opvask.”

Det hele er gratis, og tilmelding er ikke nødvendig. Mød bare op i kirken.

Se billeder fra en aften med Bibeldetektiverne her.

Hvornår?

Bibeldetektiverne foregår den sidste torsdag i hver måned fra kl. 17.15 - 19.00.

BIBELDETEKTIVERNE

Sidste torsdag i hver måned kl. 17.15.