Lørdag d. 28. oktober kl. 20
Frederiksholm kirke, Louis Pios gade 8, 2450 KBH SV

INTIMKONCERT M. ALBERTE WINDING & ANDREAS FUGLEBÆK

Lørdag d. 28. oktober har du mulighed for at opleve duoen Alberte Winding & Andreas Fuglebæk til en støttekoncert i Frederiksholm kirke. Her kan du høre en blanding af kendte numre fra Albertes store bagkatalog og numre fra det spritnye album ”Hva Drømmer Du?”, og billetindtægterne går ubeskåret til julehjælp til sognets trængende.

En duokoncert skal helst mærkes som en fortrolig samtale, eller som gamle venner i en velkendt stue, et sted at blive set og holdt af. Alberte Winding og Andreas Fuglebæk evner at spille sig ind på den del af livet, der er poetisk, og man går aldrig fra en intimkoncert med det musikalske makkerpar, uden at mærke hjertet banke på ny. Med sange om barndom, ungdom og det voksne hjertes vildveje, bundet sammen med en hel del sjove anekdoter, er en duokoncert med Winding og Fuglebæk proppet med varme og genkendelig erfaring med livets ned- og især - opture.

Alberte Winding – Sang
Andreas Fuglebæk – Guitar & kor

BILLETSALG
Koncerten er en støttekoncert, hvor billetindtægterne går ubeskåret til julehjælpen til sognets trængende familier. Billetter kan købes her på siden eller ved at møde op på kirkekontoret. Der er 150 pladser i alt.

Billetpris: 50 kr., som går ubeskåret til julehjælpen.

Kirkekontorets åbningstider

Mandag d. 3. oktober: 10-14