Stig til himmels på Frederiksholm Kirkes klatrevæg

Klatrevæggen blev indviet første gang i september 2014 og ombygget i dens nuværende form i 2015.

Klatrevæggen har ruter til såvel børn som voksne. Der er ca. seks ruter, som vil blive udskiftet ca. én gang om året. Antal af klatrere, der kan være på væggen samtidig afhænger af, hvor mange instruktører, der er. Dog maks. 5-6 klatrere af gangen.

Klatrevæggen er:

• I alt 144 kvm. fordelt på to sider
  • 15,6 meter høj
  • 5 meter bred på forsiden og 3,75 meter bred på sidevæggen
  • Derudover er der ca. 400 greb fordelt ud på klatrevæggen, ligesom der er sat volumes op, der fungerer som små bakker.
  • Øverst oppe er der et udhæng, som man kan gå rundt på usikret.

Kirken afholder ca. ti klatreevents pr. år, hvor vores frivillige klatreinstruktører står klar til at lære fra sig og tage hånd om deltagernes sikkerhed. Derudover har man mulighed for at købe et medlemskab af klatrevæggen samt at booke en instruktør til private arrangementer.