Tirsdag d. 26. september kl. 18.00 og kl. 20.00,
i Frederiksholm kirke, Louis Pios Gade 8, 2450 KBH SV

TEATER GLiMT: "DET DER ER TILBAGE"

Hvordan taler man om døden? Og hvad er der tilbage, når man har mistet en af sine kære? Svarene på de svære spørgsmål giver teaterkompagniet GLiMT et bud på i forestillingen ”Det der er tilbage”, som du kan opleve helt gratis i Frederiksholm kirke d. 26. september.

”Det der er tilbage” er en anderledes teateroplevelse, som udforsker det, der er tilbage efter nogen, der stod en nær, er gået bort. Igennem operasang, dans og fysisk poesi vil GLiMT med ”Det der er tilbage” bringe publikum ind i det sted, hvor vi gemmer vores smerte, frustration og vrede over tabet af en, vi elskede.

En tunnel af levet liv

Danser Annika Kompart og operasangerinde Hanne Marie le Fevre tager publikum med på en intim rejse gennem en sanselig tunnel hæklet og strikket sammen af et livs efterladenskaber; objekter, lyde, dufte, alle de små detaljer, der til sammen skaber fornemmelsen af en tilstedeværelse, en skygge, der endnu kastes af den person, der ikke længere lever.

”Døden er for langt de fleste mennesker noget, der kan være svært at tale om, selv med ens nærmeste familie og venner. I ”Det der er tilbage” bygger vi et univers, hvor vi husker nogen, vi elsker, og hvor man kan knytte sine minder til objekter, bevægelse og musik på en positiv måde,” fortæller instruktør Camila Sarrazin, der fik ideen til forestillingen efter, at hun for år tilbage mistede en nær ven og var så mærket af tabet, at hun først syv år senere begyndte at komme i kontakt med minderne.

Derfor vil der efter hver forestilling være en samtale om forestillingens tema mellem det kunstneriske hold og publikum, som sammen kan vende tanker og historier om sorg og det at miste.

Læs mere om forestillingen her.

BILLETTER:
Forestillingen er gratis, men der er max plads til 30 personer pr. forestilling. Billetter kan reserveres ved at overføre 50 kr. via MobilePay til tlf. 2025 5839 (Skriv "teater" + hvilken én af forestillinger, du vil se) eller ved at møde op på kirkekontoret og betale 50 kr. i depositum. Pengene gives retur ved indgangen.