Kom og vær med når vi fra september 2020 inviterer børn ombord til en kreativ børnehøjskole på Kirkeskibet 2450.
Forløbet henvender sig til børn fra 1. til 4. klasse, og aktiviteterne vil være mange.

Vi skal bla. på skattejagt, have den store jule-masterclass i køkkenet og invitere forældrene på langbordshygge, lave kreative aktiviteter og skrive vores helt egen sang. Der vil altid være en lille snack undervejs. Det er gratis at deltage.

HVORNÅR: Tirsdag d. 29. september, 27. oktober, 24. november, 15. december - kl. 15.30 - 17.00

HVOR: Kirkeskibet 2450 ligger ved Alfred Nobels Bro på Teglholmen.

TILMELDING:  Du kan tilmelde dit barn her (OBS: Der er begrænsede pladser og det er først til mølle. Hvis der er pladser tilbage, er det også muligt at tilmelde sig undervejs i forløbet).

//PROGRAM EFTERÅR 2020//

29. september: ”Kunstworkshop” – vi lytter til musik og historier, mens vi maler.

27. oktober: “Halloween-skattejagt”. Kan du finde allehelgensdagens spor og fortællinger fyldt med hekse, helgener og onde ånder på kirkeskibet?

24. november: ”Lav din egen salme” – workshop m. organist Aleksandr”.

15. december: ”Masterchef” – børnene tryller i køkkenet med en kok og forældre inviteres til langbordshygge. (Slutter kl. 18:30)