Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

BabyBoblen - en barselshøjskole på vand

AUG
31

BabyBoblen - en barselshøjskole på vand


Dato Onsdag d. 31. august 2022, Kl. 10:00 til kl. 11:30
Sted kirkeskibet, Topstykket 20, 2450 København SV
Pris
Gratis
BabyBoblen - en barselshøjskole på vand

BabyBoblen henvender sig til den barslende mor og far, der ønsker at blive klogere på sit barn og livet som nybagte forældre. BabyBoblen tager afsæt i både teoretiske og praktiske perspektiver, der alt sammen kan have relevans for livet som nybagt mor og far. Udover det faglige input vil præst Morten Sternberg byde velkommen ligesom der vil være et kort børnevenligt musikstykke af vores dygtige organist - alt sammen egnet til, at du kan have din baby med. Undervejs serverer vi kaffe og croissanter.  

31. august: 'Giv din babys krop den bedste start' v/ kiropraktor Anja Aabech. Som nybagt forælder er der mange ting, du skal forholde dig til mht. dit barns fysik. Anja gennemgår alt det du skal være opmærksom på, og du får øvelser med hjem til dit barn, som du kan bruge samme dag. Du vil bl.a. få tips til at undgå skævt baghoved, de bedste måder at bære på samt hvordan du stimulerer dit barns motoriske udvikling.

28. september: "Køn, børn og identitet - mere end drenge- og pigefarver" v/ cand.mag.pæd. Katrine Dorthea Bjerre Jepsen. Katrine fortæller om de pædagogiske perspektiver på sammenhænge mellem køn, opdragelse og identitet. Her kredses om, hvordan køn historisk og aktuelt får betydning for børns identitetsdannelse."

26. oktober: "Din barndom og dit forældreskab" v/ familierådgiver Anna Ørtved. "Når vi bliver forældre, bliver vi ofte opmærksomme på nogle mønstre, stemninger og oplevelser, der går igen fra vores barndom, hvad enten det er negative eller positive oplevelser. Negative oplevelser ønsker vi ikke at give videre til vores egne børn, men desværre kan vi komme til – i modsætningens tegn – at give den samme smerte videre ’på nye flasker', hvis vi ikke konfronterer det og finder nye måder at finde fred med det på eller at få sat vores grænser overfor både vores forældre og vores børn. " I dette oplæg fortæller Anna Ørtved, hvad der er på spil i relationen til vores forældre i vores eget forældreskab. Samtidig kommer Anna med øvelser til at få øje på de uhensigtsmæssige mønstre samt hvordan vi nemt og uden 10 års terapi kan ændre nogle af dem.

30. november:"Sådan slutter du fred med dit spejlbillede" v/Cand.scient.idræt Michelle Lindop og sport & sundhedspsykologisk coach Jeanette Pyrdol

"I vores arbejde møder vi ofte mennesker, som har mange tanker om, hvordan de ser ud, og at de ikke er tilfredse med, hvad de ser i spejlet. De har i mange år brugt uanede mængder energi på at opnå den krop, som vil gøre dem lykkelige: Det kan indebære altid at tænke rigtig meget over, hvad man spiser, timevis af træning - og timevis af dårlig samvittighed, når det ikke lykkedes. Det tager plads fra andre vigtige ting i deres liv og reducerer deres trivsel at fokusere så meget på krop, mad og træning. Men måske handler det mere om at rette fokus væk fra kroppen og ud i verden - end at knokle på med træning og kostændringer for at “komme tilbage til sin gamle krop"…?"

I dette foredrag retter Michelle Lindop og Jeanette Pyrdol et særligt fokus på, hvilke svære tanker og overbevisninger om kroppen, man kan have, som nybagt mor. De præsenterer et teoretisk og praktisk grundlag, der giver indblik i, hvad kropsbillede er, hvad der påvirker det, og hvad man selv kan gøre for at få et sundere kropsbillede. Michelle og Jeanette taler også om, hvordan vi kan give vores børn et sundt kropsbillede - også mens vi selv arbejder på vores eget.