Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

Tidsrejsen - på sporet

JUL
01

Tidsrejsen - på sporet


Dato Fredag d. 1. juli 2022, kl. 09:00
Sted Kirkeskibet, Topstykket 20, 2450 KBH SV
Pris
Gratis
Tidsrejsen - på sporet

KOM MED PÅ SOMMERENS TIDSREJSE!

Den første uge af skolernes sommerferie inviterer Sydhavn Sogn til en formidabel sommercamp på Kirkeskibet 2450.

Tidskapslen er fyldt, kufferten er pakket og Kirkeskibet er klar... nu mangler vi bare en masse skønne minikonfirmander til at tage med os på sommerens fedeste tidsrejse! "Tidsrejsen – på sporet" er en summercamp på Kirkeskibet for alle børn i Sydhavn, der skal begynde i 3. eller 4. klasse efter sommerferien.

PÅ SPORET

Mandag 27. juni til fredag 1. juli kommer minikonfirmanderne med på en rejse tilbage i tiden. I år skal vi på ’sporet af kristendommen’. Vi rejser tilbage til det allerførste fodaftryk i Paradisets Have og skal sammen udforske, hvordan kristendommen starter med et enkelt menneskes fodspor, og derefter breder sig til resten af verden. Ved at følge kristendommens spor gennem verden og tiden, kommer minikonfirmanderne bl.a. til at rejse fra Paradisets have til Jerusalem til Rom til Europa (kolonitiden) til Danmark (nutiden).

Hver dag udforsker vi nye fodspor gennem historien og dens fortællinger. Hele ugen er dagene bygget op omkring kreative aktiviteter, lege, sange og udflugter. Børnene skal blandt andet lave krybbespil, på pilgrimsvandring, lave fisk, støbe fodaftryk, bygge en iglokirke, sejle, klatre og meget mere. 

TIDSRUM

Hver dag er der aktiviteter fra kl. 9-15, men Kirkeskibet er åbent og bemandet kl. 8-16 (fredag slutter dagen kl. 16).  Det koster ikke noget at være med, og kirken sørger for mad og drikke i løbet af dagen.  

Bemærk: Fredag den 1. juli er der minikonfirmation og udstilling mellem kl. 15-16 for forældre og søskende.

TILMELDING

Der er begrænsede pladser og tilmelding er nødvendig.