MINIKONFIRMAND 2019

Nu kan alle børn, der går i 3. klasse i efteråret 2019 gå til minikonfirmand i Frederiksholm kirke. Det foregår om onsdagen efter skole, hvor vi henter jeres børn. Hver gang hygger vi med historie, sang, saftevand og pølsehorn - og så en af de spændende aktiviteter, I kan se herunder. Det bliver Christian præst og aktivitetskonsulent Stine Ovgaard, der kører forløbet, og de glæder sig til at møde jeres skønne unger!

Se programmet her:

Program for minikonfirmander – kl. 14:00-16:30

28. august. Klatring på kirkens 16 meter høje klatrevæg

4. september: Ritualer

11. september: Sangværksted - minikonfirmander, skal skrive deres helt egen sang

18: september: Spændende skattejagt i kirken, hvor de bl.a. skal møde Jomfru Maria og andre bibelske personer

25. september: Grøn kreativ workshop

2. oktober: Biograf i kirkerummet

Søndag 6. oktober: Minikonfirmanderne skal indspille deres sang (kl. 9:00) og efterfølgende skal de optræde med  sangen til  Højmessen kl. 11:00 for familie og venner.

TILMELDING
Der er plads til 35 minikonfirmander, så skynd jer at sikre jer en plads her.

OBS: HOLDET ER PT FYLDT OP