Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Sorggrupper for børn

SORGGRUPPE FOR BØRN I ALDEREN 6-11 ÅR

I perioden september 2018 - april 2019 har Frederiksholm kirke kørt et sorggruppeforløb for børn, der er pårørende til en forælder, der lider af en livstruende sygdom. Dette forløb er nu afsluttet og Frederiksholm kirke tilbyder et nyt sorggruppeforløb - dog med et andet fokus.

Sorggruppe for børn, der har mistet

I august 2019 starter vi en ny sorggruppe op for børn i alderen 6-11 år, der har mistet en forælder, en søskende eller andre nærtstående.  

Mange børn lever i dag alene med sorgen over at have mistet en person tæt på. Sorg gør ondt. Sorg er ikke noget, man ”kommer over” – det er noget man skal lære at leve med. 

Formålet med en sorggruppe er at give børn mulighed for at dele deres oplevelser med jævnaldrende, der også har haft død inde på livet. I sorggruppen kan børnene møde forståelse for de mange svære tanker og følelser, der knytter sig til et tab. 

Hvem er vi  

Gruppen ledes af sognepræst Heidi Røn Preem og aktivitetskonsulent Stine Ovgaard. De har begge erfaring med sorggruppearbejdet for børn og har modtaget undervisning i børns sorgprocesser og afholdelse af sorggrupper med særligt fokus på børn.

Praktisk info  

Gruppen er for børn i alderen 6-11 år, der har mistet en person tæt på. Det er gratis at deltage. Inden optagelse i sorggruppen afholdes et indledende møde af cirka en halv times varighed, hvor forældre/værge er til stede sammen med barnet.

Der serveres boller og varm kakao til hvert sorggruppemøde. 

Sorggruppen mødes hver 14. dag: 

·     Tirsdage i ulige uger kl. 14:30-16:00 

Vi gør opmærksom på, at gruppen først starter op, når der er minimum fem børn. Indtil da, har man naturligvis mulighed for at komme på venteliste og man vil blive kontaktet ligeså snart, at gruppen starter op.

Kontakt Stine Ovgaard for yderligere information på soje@km.dk eller tlf. 29453964