VALG TIL MENIGHEDSRÅDET I SYDHAVN SOGN 2020

Tirsdag den 15. september kan du stille op til valg til menighedsrådet i Sydhavn Sogn. Her er højt til loftet og plads til alle - også dem, der ikke plejer at gå i kirke om søndagen. Det vigtigste er, at du har nogle holdninger til, i hvilken retning en moderne folkekirke skal rykke sig. Pt. har vi travlt med at lave anderledes gudstjenester, klatrevents, store folkefester, koncerter både i Frederiksholm kirke, men også på vores nye husbådskirke "Kirkeskibet 2450". Vi er en del af den kommende folkepark i Sydhavnen - og så er vi i gang med at bygge ny kirke på Teglholmen. Den skal vi have fyldt med spændende indhold, ligesom vi skal finde ud af, hvad der skal ske i Frederiksholm kirke fremover.

VIL DU HØRE MERE?

Så mød op til vores offentlige orienteringsmøde på Kirkeskibet 2450 den 12. maj kl. 19. Her inddrager vi vandet til en musikalsk mini-gudstjeneste med bobler og lækre kager fra Milles Minis. Du er meget velkommen til at komme padlende eller roende.

Bagefter fortæller vi om, hvad vi har lavet i de sidste par år og om vores kommende opgaver. Du bliver også klogere på menighedsrådsvalget, og hvordan du selv kan komme med ombord i menighedsrådet i Sydhavn Sogn.

Orienteringsmøde
Hvor: Kirkeskibet 2450, Topstykket 20 (v. Alfred Nobels Bro), 2450 KBH SV
Hvornår: 12. maj kl. 19.00

Det med småt
Man stiller op til menighedsrådet på en valgforsamling, som finder sted den 15. september 2020 kl. 19 i Frederiksholm kirke. Menighedsrådet mødes ca. 10 gange om året og har ansvar for sognets økonomi, drift samt ledelsesansvar overfor sognets ansatte. Du skal være medlem af Folkekirken for at kunne stille op, men du behøver ikke være bosat i Sydhavn Sogn. Hvis du ikke bor i sognet, kræver det, at du "løser sognebånd" til én af sognets præster. Det kan vores kirkekontor hjælpe dig med. Har du IKKE mulighed for at møde op på dagen, kan du også stille op ved fuldmagt - så skal du bare kontakte formand for valgbestyrelsen, Karin Holm, på tlf. 3120 8604. Det kan du også gøre, hvis du har andre spørgsmål til valget. Valget er gældende for en periode på 4 år fra december 2020.

Valgforsamling
Hvor: Frederiksholm kirke, Louis Pios Gade 8, 2450 KBH SV
Hvornår: Tirsdag d. 15. september kl. 19.00
Der er ingen tilmelding - man møder bare op i kirken!

Du kan læse mere om reglerne for valget her.