Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

BabyBoblen - en barselshøjskole

BabyBoblen henvender sig til den barslende mor og far, der ønsker at blive klogere på sit barn og livet som nybagte forældre. BabyBoblen tager afsæt i både teoretiske og praktiske perspektiver, der alt sammen kan have relevans for livet som nybagt mor og far. Udover det faglige input vil præsten byde velkommen, og der vil være et kort børnevenligt musikstykke af vores dygtige organist - alt sammen egnet til, at du kan have din baby med. Undervejs serverer vi kaffe og croissanter.  

PROGRAM FORÅR 2022

26. januar: 'Gode og trygge sovevaner til dit barn' v/ søvnplejersken Sine Ditlev Bihlet. Vågner dit barn efter 30-45 min, er stadig træt og vil ikke sove igen? Vil dit barn ikke puttes til natten? Spiser dit barn mange gange i løbet af natten? Er dit barn vågen om natten og vil lege? Er dit barn svær at putte om dagen? Hvad kan du mon forvente dig at dit barns søvn? Sine Ditlev Bihlet driver Søvnplejersken.dk, og har beskæftiget mig professionelt med børn i over tolv år som sygeplejerske, og specielt med børns søvn som sundhedsplejerske. Sine giver jer her tips og tricks til, hvordan I og jeres barn får gode og trygge sovevaner. 

23. februar: "Babybæring" v/ Linda fra Slyngeskolen. Foredraget er for dig, der ønsker at lykkes med babybæring og samtidig få: Frie hænder og dit barn tæt på hjertet - Mere frihed i din hverdag - Mindre gråd og en rolig og tryg baby - En metode til at skåne din krop.

Bærekonsulent Linda fra Slyngeskolen fortæller om, hvordan du gør bæreredskabet til en forlængelse af dine arme og hvordan babybæring bliver en hjælp i din hverdag. Hun giver tips og tricks til, hvordan du udvælger et bæreredskab samt hvad du skal være særligt opmærksom på, hvis du skal lykkes med at bære dit barn ergonomisk godt, sikkert og trygt. Endelig vil Linda gøre dig klogere på, hvordan babybæring skaber en forudsætning for en tryg tilknytning. 

SlyngeSkolens vision er at udbrede kendskabet til bæreredskaber og samtidig fortælle, at babybæring er for alle. 

30. marts: "Egenomsorg for nye forældre" v/cand.pæd. Anne-Mette Sohn Jensen. At blive mor, måske for første gang, er en stor omvæltning. Du vil blive mødt med mange “gode” råd og forskellige eksperters mening om, hvad der er bedst for baby og dig. Anne-Mette arbejder med udgangspunktet, at alle gør det bedste, de kan. Hun kommer her med forskellige ideer til, hvordan du bedst parkerer din indre perfektionist, og hvordan man ved brug af taknemmelighed som en daglig praksis, kan hjælpe sig selv med at fokusere på al det gode. Anne-Mette vil fortælle om, hvordan du passer på dig selv, samtidig med, at du overgiver dig til præmissen om, at det er hårdt at være mor, når en andens behov pludselig bliver vigtigere end sine egne. 

27. april:  ’BabyTegn - lær at tale med din baby’ v. cand.comm Kirstine Marie Fabricius. Ved brug af tegnsprog konstrueret til babyer kan du ”tale” med din baby. Kirstine lærer dig en håndfuld tegn du kan bruge med det samme. Du får tegn til din barselshverdag, så du fx kan spørge din baby, hvornår hun eller han er sulten, træt eller vil lege mere - og få svar. Kirstine gør det sjovt og nemt, og giver dig også de gode grunde til at bruge BabyTegn.

25. maj: "Parforhold" v/ Anna Ørtved. Familierådgiver Anna Ørtved fortæller om parforholdets vigtighed for hele familien. Den stemning, der er mellem os voksne i familien er den stemning vores børn suger til sig. Vores børn har nemlig dybe antenner ind i vores følelser, og kan mærke når der er noget i ubalance. Du får ny viden om børns indre liv og deres evne til at samarbejde med vores følelser og tips og øvelser til, hvordan I som par kan blive bevidste om jeres mønstre og hvordan I kan ændre de uhensigtsmæssige.

HVORNÅR: Alle dage kl. 10.00-11.30

HVOR: Kirkeskibet 2450, Topstykket 20 (v. Alfred Nobels Bro på Teglholmen), 2450 KBH SV

Barselshøjskolen er gratis. Der er ingen tilmelding, men der er begrænsede pladser, og det er først til mølle..