OBS: Barselshøjskolen afholdes i Frederiksholm kirke og ikke på Kirkeskibet 2450, som først meldt ud!

Som noget helt nyt starter vi en barselshøjskole op fordelt over fem gange i løbet af efteråret. Barselshøjskolen henvender sig til dig, der ønsker at blive klogere på dit barn og livet som nybagt forælder.

Udover det faglige input vil der hver gang være lystænding og en lille, lækker minikoncert for dig og din baby. Efter dagens faglige program er du velkommen til at blive til hyggesnak med kaffe, the og snacks. 

PROGRAM

 • Onsdag den 28. august: ZONETERAPI v. Klara Svenstrup fra Sydhavnen Zoneterapi, som bl.a. har specialiseret sig i babyzoneterapi. Klara vil igennem sit oplæg samt via øvelser vise, hvordan zoneterapi for babyer kan være med til at afhjælpe kolik, dårlig søvn mm. 
   
 • Onsdag den 25. september: SPROGUDVIKLING v. Anne Uhrskov, som er Cand.Mag i sprogpsykologi og vil fortælle om barnets sproglige udvikling samt give gode råd til, hvordan man som forælder kan fremme denne udvikling.
   
 • Onsdag den 23. oktober: MUSIK v. Sandra Skov Fallesen, som er uddannet musikpædagog fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium og har flere års erfaring med det musikpædagogiske arbejde. Sandra vil fortælle om, hvordan musik virker på småbørn samt vise øvelser, der er lige til at tage med hjem.
   
 • Onsdag den 27. november: TILKNYTNING v. forsker i småbørnspsykologi og familiedannelse Henrik Norholt, som vil fortælle om betydningen af tilknytningen mellem barnet og forælderen. 
   
 • Onsdag den 11. december: BÆR DIN BABY v. forsker i småbørnspsykologi og familiedannelse Henrik Norholt, som fortæller om babybæring og giver gode eksempler på forskellige måder at bære sin baby på.
   

HVORNÅR: Alle dage kl. 10.00-11.30

HVOR: Frederiksholm kirke, Louis Pios Gade 8, 2450 KBH SV

Barselshøjskolen er gratis og kræver ingen tilmelding.