SeniorOptimister

SeniorOptimisterne er hyggelige torsdage, hvor vi synger sange fra Højskolesangbogen, hører foredrag eller anden optræden og hygger med kaffe, boller og wienerbrød. SeniorOptimisterne er primært et tilbud til ældre, men alle er velkommen!

Fri entré og ingen tilmelding. 

 

PROGRAM EFTERÅR 2023

14. sep. Hygge, sang, kaffe & kage.

 

28. sep.  'Kvinder i Bibelen'  v/ Mia Rahr Jacobsen. Det er let at overse kvinderne i Bibelen. Der er ikke så mange, og dem, der er, hører vi ikke altid om. Men der er altså nogle, og historierne om dem er dramatiske, tankevækkende og inspirerende. Mia Rahr Jacobsen, der er teolog og præst, fortæller, via ord og billeder, om nogle af de kvinder i Bibelen, som hun ville ønske, at alle kendte.

 

12. okt. Hygge, sang, kaffe & kage.

 

26. okt. ’Slå dem ned som gale hunde...’  - et foredrag om kristendom og politik v/ præst Christian Rydahl. Den kristne kirke eksisterer i verden, men er ikke af denne verden. Det kan give nogle udfordringer, når budskabet er, at man skal elske ikke bare sine naboer, men sine fjender. Vi tager et sus gennem 2000 års historie, med nedslag fra Jesus´ tid og til Folketinget i dag.

 

9. nov. Hygge, sang, kaffe & kage

 

23. nov. 'Syng julen ind' - med Jeannet Ulrikkeholm. Der er mange forskellige vinter- og julesange på programmet – mest danske, men også engelske, tyske, en på italiensk, et par franske og en på latin. Jeannet fortæller også om Jeppe Aakjærs første jul, læser nogle af hans mindre kendte juledigte og fortæller om Halfdan Rasmussens julekalender for voksne. Jeannet akkompagnerer på guitar, cello og guitarlut.

 

7. dec. Juleafslutning. Vi hygger med julemiddag, julesang og julequiz. OBS. kl. 13.

 

Hvor: I Krypten under Frederiksholm kirke

Hvornår: Torsdage i ulige uge kl. 14-15.45

Fri entré.