KONFIRMANDER

Hvem kan blive konfirmeret i Sydhavn Sogn?
Alle, der går i 7. klasse, kan blive konfirmeret i Sydhavn Sogn, også selvom man bor i et andet sogn, eller går på en skole uden for sognet.

Konfirmandundervisningen er et tilbud om at lære mere om kristendommen og Den Danske Folkekirke. Man kan frit deltage i undervisningen, også selv om man måske vælger ikke at blive konfirmeret.

Konfirmationsforberedelse
Konfirmationsforberedelsen i Frederiksholm kirke bliver i år en spændende dannelsesrejse, hvor vi vil dykke ned i de bibelske tekster og søge svar på alt mellem himmel og jord: Hvad vil det sige at være menneske? Hvor kommer vi fra? Og hvor går vi hen? Årets konfirmandprogram er forankret i traditionen, men krydret med indspark udefra. Vi har fokus på social ansvarlighed og etiske overvejelser – kort sagt, vi skal på en dannelsesrejse ind i troen, ud i verden!

Konfirmationsundervisningen starter op onsdag den 23. oktober 2019.

KONFIRMATION 2020

Dato:                                          Store Bededag - fredag d. 8. maj 2020

Infomøde:                                  Tirsdag d. 13. august 2019 kl. 19.00 i Frederiksholm kirke

Tilmeld dit barn konfirmationsforberedelsen her