Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Babysalmesang

OBS: Der er ikke babysalmesang i uge 42.

OBS: Sidste gang inden jul er den 27. november 2023.

BABYSALMESANG

I Sydhavn Sogn har vi i alt fire hold med Babysalmesang for babyer i alderen 0-12 mdr​. Hver mandag er det i Frederiksholm kirke (Louis Pios Gade 8) kl. 9:30 og kl. 10:30. Hver onsdag (den sidste onsdag i måneden undtaget, da der er BabyBoblen) er det på Kirkeskibet 2450 kl. 9:30 og kl. 10:30 (Topstykket 20 på Teglholmen). Babysalmesang følger skolernes ferie med undtagelse af vinterferien.

Tilmelding er ikke nødvendig.

Babysalmesang er gratis.

Babysalmesang er en musikalsk oplevelse i kirken for nybagte familier, hvor alle kan være med. Med salmesang og enkle rekvisitter skaber vi sammen en musikalsk stund, hvor sanserne bringes i spil. Kirkens smukke rum danner ramme om en tryg og rolig oplevelse, hvor glæden og nærværet er i centrum. De små nyder samværet og musikken og plejer at sove dejligt bagefter. Babysalmesang er et rigtig godt sted at lære andre nybagte mødre og fædre at kende.

MUSIKPÆDAGOGERNE

Det er musikpædagogerne Sandra Skov Fallensen og Christiane Tofft, der på skift afvikler babysalmesang.

Sandra er uddannet musikpædagog fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium og har flere års erfaring med det musikpædagogiske arbejde.

Christine er uddannet musikpædagog og har specialiseret sig i musik med de mindste. For hende handler babysalmesang om at være sammen med sit barn på en nærværende måde og bruge musikken som kommunikationsmiddel. Udover at være musikpædagog er hun professionel sanger og synger i Holmens Kantori og Musica Ficta.