Babysalmesang

OBS: Babysalmesang holder ferie. Vi er tilbage igen fra den 12. august 2024.

 

I Sydhavn Sogn har vi i alt fem hold med Babysalmesang for babyer i alderen 0-12 mdr​.

  • Hver mandag i Frederiksholm kirke (Louis Pios Gade 8) kl. 9:30 og kl. 10:30.
  • Hver tirsdag på Kirkeskibet kl. 10 (In English) Læs mere.
  • Hver onsdag (den sidste onsdag i måneden undtaget, da der er BabyBoblen) på Kirkeskibet 2450 kl. 9:30 og kl. 10:30 (Topstykket 20 på Teglholmen).

Babysalmesang følger som udgangspunkt skolernes ferie. Hold øje med kirkens kalender for undtagelser.

 

Babysalmesang er gratis. Tilmelding er ikke nødvendig.

 

Om babysalmesang

Babysalmesang er en musikalsk oplevelse i kirken for nybagte familier, hvor alle kan være med. Med salmesang og enkle rekvisitter skaber vi sammen en musikalsk stund, hvor sanserne bringes i spil. Kirkens smukke rum danner ramme om en tryg og rolig oplevelse, hvor glæden og nærværet er i centrum. De små nyder samværet og musikken og plejer at sove dejligt bagefter. Babysalmesang er et rigtig godt sted at lære andre nybagte mødre og fædre at kende.

 

Musikpædagogerne

Det er musikpædagogerne Sandra Skov Fallensen, Pernille Tjørnemark og Christiane Tofft, der på skift afvikler babysalmesang på dansk. Sarah Maxted afvikler på engelsk. Læs mere om den engelske Babysalmesang her.

 

Sandra og Pernille er uddannet musikpædagoger fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium og har flere års erfaring med det musikpædagogiske arbejde.

 

Christine er uddannet musikpædagog og har specialiseret sig i musik med de mindste. For hende handler babysalmesang om at være sammen med sit barn på en nærværende måde og bruge musikken som kommunikationsmiddel. Udover at være musikpædagog er hun professionel sanger og synger i Holmens Kantori og Musica Ficta.