Gravidsamtaler

OBS: Der er i øjeblikket ingen forløb i Sydhavn Sogn. Vi starter løbende op, så hold øje med hjemmeside og Facebook for opstart af nye forløb.

 

Sydhavn Sogn tilbyder samtaler til dig, som er gravid og har lyst til at vende dine tanker om livet i maven med andre gravide. 

 

Det ufødte barn knytter sig til sin mor
Længe inden dit barn kommer til verden, knytter det sig til dig. Du udgør hele barnets verden, og det kan kende din stemme blandt hundrede andre. Alligevel kræver det stort mod at knytte et kærlighedsbånd til et barn, man endnu ikke har holdt i sine arme, og de glade forventninger kan nemt få følgeskab af et tårn af bekymringer. 

 

Samtaler i små grupper
Samtaleforløbet er udviklet i et samarbejde med Sydhavn Sogns tidligere præst Helene Ferslev samt forskningschef Henrik Norholt, der forsker i småbørnspsykologi og familiedannelse, og tager udgangspunkt i den nyeste forskning inden for mødres tilknytning til barnet i maven. Samtalerne fungerer som en slags mental forberedelse til rollen som mor og det nye forældreliv. Det vil være åbne og fordomsfrie gruppesamtaler, hvor man frit kan tale om alt fra de store spørgsmål i livet til hverdagens problematikker. Forløbet er også meget egnet til flergangsgravide. 

 

Hver gang tager udgangspunkt i ét af følgende 6 temaer: 

Graviditeten
Det ufødte barn
Dig som mor
En ny familie
Fødslen
Livet med et lille barn

 

Alle dage kl. 16.00 på Kirkeskibet 2450 (lige ved Alfred Nobels Bro).

Det er gratis at deltage, og alle gravide er velkomne – både de, der er i starten og de, der er i slutningen af deres graviditet.

 

Tilmelding og spørgsmål til Morten Sternberg på mail mos@km.dk eller tlf. 51 80 30 85