OBS: Grundet COVID-19 er Spirekoret desværre lukket ned resten af sæson 2020. Vi håber på at kunne starte op igen i 2021.

Spirekor i Frederiksholm kirke - hver tirsdag kl. 16:00-17:00.

Spirekoret er et gratis musiktilbud for alle børn i 0. til 2. klasse, der kan lide at synge. I spirekoret synger vi med hele kroppen, når vi danser og leger musikken ind med fagter og bevægelser. Vi kommer til at optræde til forskellige arrangementer, så vi får gode erfaringer med at synge for andre – bl.a. til gudstjenester. Det er sjovt at være med i Spirekoret, men vi arbejder også seriøst på at blive gode til at synge sammen, og derfor regner vi med et stabilt fremmøde og afbud, når der er forhindringer. I øjeblikket varetages Spirekoret af Rikke, der er sanger og har sunget i kirker som kirkesanger og i kammerkor i mange år. Rikke går på Børnekorakademiet på efteruddannelsen i ledelse af spire- og børnekor. Rikke er vikar for Pernille Tjørnemark, der er på barsel i 2020. Pernille er uddannet fra Det kgl. danske Musikkonservatorium med musikpædagogik og sang som hovedfag.

TID:     Hver tirsdag kl. 16-17
STED: Frederiksholm kirke, Louis Pios Gade 8